30/6/11

Sempre a punt

- Bon dia i adeu -va sentir que li deia ella mentre li feia un bes.
Ell es va despertar amb la humetat als llavis i la va veure ja vestida al costat del llit.
- Ja te'n vas?
- Si, bandido, tú estas de vacances però jo he de treballar.
- I d'acomiadament un beset i ja està?
- I què vols? Una tocadeta?
Amb la mà li va buscar el membre i el va trobar dur.
- Sempre estas a punt?
- Una tocadeta no, un beset... a la caboteta.
Ella es va acostar, obedient, li va retirar el llençol, primer va fer un bes suau, després va apretar amb els llavis ja pintats de roig, amb força.
- Així?
- Mmmmm, més, un poquet més d'acomiadament, perla.
Ella es va tornar a acostar el tronquet ferm a la boca, el va llepar bona cosa, traguent la saliva amb la llengua. Ell la va notar poc delicada mentre li tocava el cul notant una extranya falta de costures. Ella el mirava rient.
- Sempre m'ha agradat anar a treballar amb la cara de felicitat d'un clau matiner.
Ell se la mirava extranyat mentre veia com, sense llevar-se el vestidet, se'l pujava delicadament cap a dalt. El sexe d'ella es va mostrar esplendoros. Li va pujar al damunt disposta a cavalcar-lo.
- Ara no se si follem per què jo volia o per què tú tenies ganes.
- Per què jo no parava de pensar-ne mentre em dutxava, rubiet, perquè no et treia del cap. -ja li parlava entre sospirs que prompte serien gemecs.

28/6/11

Ejaculació Precoç

La Francina sempre havia anat a l'esglèsia els dies de cada dia. Havia estat adoctrinada per ser una bona esposa i una bona mare. La Francina sempre havia acceptat que la luxúria és pecat. I que els pensaments que tenia no eren possibles i per això es confessava un cop al día com a mínim. La Francina se senyava cada cop que veia noies amb faldilles molt curtes i amb escots pronunciats. La Francina tenia 30 anys. I pregava cada dia perque les imatges d'aquells cossos de dones no li omplissin el cap. Per tant quan, la Francina va sentir els llavis d'aquella dona tocant la seva pell va tenir un orgasme quasi intantani. Si hagués estat un home haguessim pogut parlar d'una ejaculació precoç

19/6/11

I la sobretaula? No serà, de vegades, més... apetitosa?

Què tens per dinar?

Poc a poc

Una passetjada en calma, preludi de la tempesta que s'acostava...

Sexy thing

Proposta

El veia cada dia assegut en aquell bar, mirant per la finestra mentre la que l'acompanyava parlava o be mirava el correu al telèfon mòbil.
Es va fer una cara habitual en el trajecte fins a la feina.

Un dia però, les dues mirades es van trobar. Llavors, des d'aquell dia ...... s'expliquen històries... per anar a dormir.