1/2/12

Al provador

Ella portava una fadilla curta, roja, a quadres a la mà.
Ell estava aborrit, però es va alegrar de veure la peça de roba, ja se la imaginava ensenyant més que tapant, la carn de la xicota.
Ella li va donar el seu borso:
- Tin, aguanta, però no mires dins, ja saps que em fa ràbia.
- Siiiii
- I no mires dins el probador
- Beeeee
Quan ella va entrar per provar-se la faldilla ell va mirar l'interior del borso: es va quedar bocabadat. Allà estava el minúscul tanga negre. No pa tardar molt en descorrer la tupida cortina del provador i trobar-se-la ja pujant la cremallera de la faldilla i mirant-lo per l'espill.
- Ja t'havia dit que no mirares... Ara què fem?
- No se, m'has pillat de sorpresa -li va dir ell amb una mà al paquet
Ella li va despasar la cremallera i va notar com la tenia grossa però encara no estava a punt. Se la va posar a la boca, li cabia tota, la va rossegar, li agradava eixa sensació de notar com es feia gran a dins seu i anva eixint-se'n.
El va deixar amb el membre humit, com el d'ella va pensar, i ja completament erecte. A la seua disposició. Va recular i va seure amb les cames entreobertes, notava el sexe humit.
Ell la va alçar agafant-la per baix dels braços, la va besar i la va girar de cara a l'espill, li va alçar mínimament la faldilla i va buscar el cau mentre li mossegava el coll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Insinua'm ...