24/7/11

Tren

Entra al vagó i cerca el seient. Quan deixa la bossa al portaequipatges de damunt del seient frega amb les seves cames les d'ell sense voler.  Un "perdona" seguit d'un somriure fa que en Pere desperti de cop.

El tren arrenca. El paisatge desfila davant dels seus ulls... arbres, cases, noms de poblacions alienes a la seva realitat. Pere d'una llambregada ha vist com l'escot d'ella li ofereix unes sines redones i perfectes. La vol tocar. Nota com li puja l'escalfor. Aixeca la mirada la creua amb la d'ella que se'l mira amb interés, separa les cames fent que la faldilla s'aixequi, ell ressegueix les cuixes sedoses, ella es mulla els llabis i se'l mira, ell continua fins a ficar la ma per dins de les calces i amb el dit li acaricia el sexe, i poc a poc es va humitejant amb els sucs d'ella.... no pot més sap que un moment o altre haurà de parar. Pere nota la seva erecció... mira al seu voltant i veu que l’única acompanyant del compartiment, la xicona jove que mirava just abans d’endormir-se té els ulls tancats,  la xicona. Ella li posa la ma al damunt del pantaló, el mira als ulls,  s'acosta a la seva orella i li diu vine.... i li llepa el coll... Si Pere tenia cap dubte li s’acaben de dispar, s’avança just per trobar la boca d’ella que li mossega fermament els llavis, ell li possa la llengua que també és mossegada.



D’una espenta suau ella el torna al lloc, s’agenolla i li despassa el cinturó, ell se la mira des de dalt incrèdul, alça el cos just per a que ella, en la mateixa forçada li baixe els pantalons i els calçotets fins als turmells, ell queda assegut de nou. La xicona li sosté el membre amb la mà, li fa una mirada als ulls i li fa una llametada que li fa vindre un tremolí a Pere. Ella s’incorpora i es trau les calces amb parsimònia sense fer-se de notarl, ha pres conciència de la bella dorment que no es mou malgrat tot el soroll que han fet fins el moment. Bé, realment li interesa poc si vol mirar o no, sap que està desperta. Torna a mirar-se el xicot que amb el pennis ben erm l’apunta a la faldilla, ella se’n puga de genolls al seient d’ell i mentre s’acosta a l’orella de nou va baixant el cos i notant com els sexes entren en contacte. Tanca els ulls i continua baixant suau però sense pausa, imaginant-se la penetració al mateix temps que la nota. El ja panteixa amb la boca oberta, ella no l’escolta, el sent a dins seu, tota lubricada ha entrat perfectament, s’imagina la polla tota entrevenada entrant i eixint, obri més les cames, inclina cap enrere lleument el cap i el llepa a ell. Li ve la primera tremolor i obri els ulls. Pere, amb la boca oberta i els ulls encara tancats entra i surt de la seua figa. Sense parar de moures es gira per mirar la bella dorment, li intueix els ulls entreoberts, somriu mentre se la mira i torna a Pere. S’alça i ell obri els ulls despagat. Ella li possa el dit index als llavis demanant-li silenci, se n’abaixa i li obri les cames a ella. Li fa un toc a la polla amb la punta de la llengua i ell somriu mentre li agafa el cap amb les dos mans i comença un massatge per darrere les orelles. Ella el mossega i el llepa de baix a dalt, separa la boca, baixa i torna a llepar, com qui es menga un gelat, a llametades, li vol agafar tot el sexe amb la llengua, vol banyar-lo tot, fins que en una de les llametades li va un bes a la caboteta, ell tensa els dits, li agrada. Ella obri la boca i se l’empassa tot el que pot, Pere alça els dits del cap, i la deixa fer, la xicona serra lleument amb les dents i ell fa un soltrec, li torna a agafar el cap, ella repasa ara la polla de costat, amb tot el que li cap als llavis, pujant i baixant mentre li passa també la llengua. Ell es nota tens, arqueja la pelvis, ella intueix que el moment arriba i es la torna a possar completa a la boca, amb la comisura li apreta i puja i baixa sense pressa i amb continuitat mecànica, no falla, ell s’escorre, ella nota el fluxe que somou l’home, ell li fa el cap enrrere, ella li agfa el cul i mossega amb ganes, l’esclat arriba, tot és d’una blancor previsible, ell vol cridar de gust, ella encara li rossega mentre nota com el membre es torna flàcid a poc a poc.
            Abans d’alçar-se es torca la boca a les cames d’ell, s’allisa la faldilla i amb un àgil moviment agafa la bossa i camina cap a l’eixida del compartiment, ell vol anar darrere d’ella però els pantalons i calçotets que ella li havia baixat el deixa en una postura dificil de caminar. Ella continua cap a la porta sense mirar enrere i pel camí li fa una patadeta a la bella dorment que obri els ulls pillada en el seu espionatge i es troba a Pere amb una cara com de circunstàncies. El mira i somriu, el viatge és llarg i el compartiment està ple de possibilitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Insinua'm ...