7/1/13

Crida fort!

Després d’un breu bes als llavis Fèlix ja va veure sols els cabells d’ella, el cap s’enfilava cap al membre erecte que havia quedat al descobert després que li havera baixat pantalons i calçotets tot d’una. A les pel·lis porno sempre es trau un plànol de la xicota mirant-te amb els ulls, i la boca, ben oberts però ell preferia que tota l’atenció de la seua protagonista estiguera encarada a la seua polla.
Li passava delicadament els dits entre la melena mentre ella feia els primers besos humits però prompte va traure la llengua a passejar-li la caboteta. Fèlix mai sabia què fer, no volia donar-li conversa per a que no es sentira obligada a contestar i es deixara allò que estava fent , però aquell moment de plaer no el podia passar en silenci, les més de les vegades optava per gemegar-li. La llengua li va recórrer el fal·lus cap als ous, i quan la boca pujava fent mossets, provocava una erecció major, aleshores a l’arribar de nou a dalt li mossegava a dentelades breus i abundants mentre amb la mà li fregava la bossa, el membre, sense que ella el sostinguera, amb una mà a la bossa i la boca sols a l’extrem, s’encabritava i li se n’eixia de la boca. Aleshores Fèlix augmentava la freqüència del frec dels dits a la nuca d’ella i feia el primer gemec. Els dits hàbils d’Alicia agafaven al vol la polla i se la posava novament a la boca, fregant-la amb els llavis, engolint-la, com redreçant-la i portant-la al cau humit i calent d’ella, omplint-li-la de saliva. Els gemecs de Fèlix augmentaven més, deixava anar el cap d’ella llevant-li la mà i aleshores els moviments es convertien en frenètics, era quan la pelvis d’ell començava a acompanyar el ritme com volent follar-se la boca d’Alicia. En eixe moment sempre recordava els llavis pintats i pensava com pintura i saliva li ompliriem el membre.
Alicia va alçar el cap i va agafar fortament la polla amb la mà, lubricada com estava, Fèlix ni va notar la diferència i continuava els moviments espasmòdics amb els ulls tancats, deixant-li fer-se una palla mentre la llengua d’ella entrava per la seua boca i l’empenyia contra el coixí del llit. Quan la mà d’ell va buscar el cul d’Alicia i pels moviments cada vegada més ràpids de la cintura d’ell, Alicia va intuir que tot estava a punt d’acabar, va separar la boca, sense afluixar el ritme de la mà i li va ordenar:
-          Crida fort!
I la boca d’ell oberta va soltar un gemec quan tota la seua llet es va escampar per la mà d’Alicia.
- Ostras! -va dir ell encara- jo volia follar-te...
- D'això res, que ara vaig a buscar al meu home i no vull que t'ensume. Demà més.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Insinua'm ...